Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 30. november 2008

Still going strong

Lille Nikolas klarte seg finfint gjennom natta. Sov godt hele tida på litt vallergan(sovemedisin "light"). Har våkna såpass i dag at han syns at sykepleierne og legen var litt for skumle. Så han måtte gråte en del og fikk tilslutt komme på fanget. Da var det jo selvsagt klart at han skulle ha pupp. Så han spiste både lenge og vel. Vi ble litt engstelige for at det skulle bli for mye mat og at han skulle komme til å kaste opp. Men foreløpig har det gått greit. Det var nok litt stressende for ham å være på fanget samtidig som han syns det var fint. Puska mamma i håret og strøk meg på kinnet, så det virka som han syns det var kos. Bæsja gjorde han og mens han puppa, som seg hør og bør..hehe. Men så ble pulsen så høy at vi måtte legge ham tilbake i sengen.Det var nok tungt for ham allikevel. Han roa seg i sengen og sovna etterhvert. God og mett i magen og med tørre bleier. Lille gullet. Legene syns det var fint han takla stresset såpass godt og at han klarte å ta seg inn igjen etterpå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå,så godt.Endelig har du fått holde rundt han igjen.Det føltes nok godt både for mor og barn. Etterlengtet kosestund. En stor lettelse at det nå går såpass bra.Kjempefint.Fortsatt god bedring,og lykke til videre.
Hilsen Linda

Lula Burlesque sa...

Supert å høre....veldig!! :))
Va nok sikkert helt himmelsk likevel, å endelig få holde han igjen. Han bruke nok tid på å komme sæ-men sånn må det være.

Tenk positivt, og æ tenke på dåkker. :) mange mange klemma, M.