Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 3. juni 2010

Stoor guttI dag hadde vi hjemmebesøk av helsesøster. Adrian hadde lagt på seg masse og veier nå 4770 gram. Ikke så værst vektøkning på to uker, vil jeg si:) Alt så visstnok fint og bra ut. Vi fikk snakket litt og ble enige om at vi ønsket en time på UNN for sjekk av hjertet. Ikke fordi vi tror at noe er galt, men mer for å kunne legge noen bekymringer til side. Kontrollen etter fødselen var ikke riktig slik jeg hadde sett for meg at det ville være, og var ikke mer omfattende enn en vanlig 3 dagers kontroll. Så jeg har kjent litt på usikkerheten etter at vi kom hjem, og realitetene som var med Nikolas og hans helsetilstand. Vi ble jo og sendt hjem med ord om at alt var bra... Og med oss nå har jeg vissheten om at det som Nikolas hadde sannsynligvis ikke vil kunne bli oppdaget på en vanlig 3 dagers kontroll..Mange lever hele livet og dør av sykdommen før den blir oppdaget. Legen sa vi ikke skulle sykeliggjøre, og at det var en grunn til å ikke gjøre omfattende undersøkelser der og da når alt så bra ut. Da hørtes det logisk ut, men i ettertid har jeg tenkt at det er viktig å friskgjøre, for min egen del... Og at det er det en slik kontroll vil handle om for meg. Å luke bort bekymringer som eventuelt ikke har noe for seg.. Jeg trenger å bygge opp en trygghet rundt Adrian sin helsetilstand slik at jeg kan våge å tenke fremtidstanker og ikke bare leve i nuet...Og for å få til det trenger jeg litt hjelp av legene..

7 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

Syns at det goes without sayin´at dåkker ska sjekke ordentlig han Adrian. Det e klart du treng det, for å få ro.... det skjønne man jo! Så go ahead! :) Nydelige bilda.. han e så skjønn!! Herregud som æ glede mæ til å møte han! Hoho!!!

klem

Kirsten sa...

Forstår dig i dette til hundrede procent ! Lägerne skal hjälpe til alt de bare kan i jeres situation..

Det er jo viktigt at föle trygheden for at kunne åbne hjertet !

Selv bliver jeg aldeles glad og varm i hjertet af de fine billeder af Adrian i din favn :)

Kan tänkes at der findes både tårer af gläde og tårer af savn..

Hengivenhed og längsel må bo i samme hjerte <3 Begge fölelser udspringer jo af kärligheden !

Kram :)

Anonym sa...

Så fin han e:-) Stor, skjønn gutt!!! Håpe dåkker får alle de svaran dåkker treng sånn at tryggheten kan senke sæ i heimen:-)

Klæm. Cecilie

Anonym sa...

Hei. FOR en nydelig unge! Han ser så våken og fin ut at! Bare fint at du får han sjekka ordentlig, men e overbevist om at ingenting e i veien. Men dokker fortjene virkelig å kunne slappe av og nyte tilværelsen. Lykke til!
Klem fra tante Torill

Anonym sa...

først vil eg no si at han Adrian er utrolig søt og fin unge, og kjempekoselige bilder av deg og han <3
Så håpe eg dokker får undersøkt han skikkelig, sånn at dokker kan slappe av å bare føle gleden med lillegutt, unne dokker det av hele mitt hjerte. God helg og hils han store som kunne feire karakteren i dag :)
Tone G

Anonym sa...

Fin og STOR gutt :) kos dåkker masse...
God klem fra Hilde :)

Teddybear sa...

Siv I am sorry I missed the birth of your little baby boy. I went into the hospital on the 21st of May and came home the 11th of June.

Your baby boy is beautiful - he is so precious. Love Deb.