Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

mandag 7. februar 2011

På jobb

Så var hjemmetilværelsen over og jeg har allerede vært en uke på jobb. Pappa har tatt over styringa hjemme og den første uka uten mamma gikk helt fint. Det var med litt blandede følelser at den første arbeidsdagen nærmet seg, men når dagen var der så var det helt OK å begynne. Det er deilig å overlate mat-styret til far og kunne fokusere på andre ting. Det er også helt topp å ha oppladede mamma-batterier når ettermiddags-grininga slår til på småen. Fylkeskommunen har jo finfin tariffavtale med inntil to timer amme-fri hver dag. Så med 5 min til hjemmet så blir det plass til etpar amme-pauser pr dag. Det er litt pes, men går i grunnen helt greit det og... Adrian er iallefall fornøyd at det er rom for skikkelig mat iløpet av dagen selv om mamma ikke er hjemme hele tiden.
(skikkelig mat= pupp)

1 kommentar:

Anonym sa...

:) godt å høre at første uka gikk så bra, og det fortsetter nok sånn. Herlig! Ikke så lenge til påske, og håper dere kommer oppover... gleder mæ til å treffes!
Stor suss til Adriangutten! Og stor klem til dæ.. :)

M.