Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 27. februar 2011

Sommerdrømmer..

Fra Drivhuset
Tittelen er vel ikke akkurat beskrivende for den siste tidens temperaturer og vær her i området. Heldigvis har de siste måneders tosifrede minusgrader med tilhørende frisk bris til liten kuling blitt avløst av plussgrader og solgløtt denne helga. Da denne månedens Hagetidend i tillegg falt ned i postkassen på fredag bød helgen på en skikkelig smak av vår. Med nesen ned i artikler om tomat-dyrking og månedens "to-doo"-list kjente jeg at det begynte å klø en hel del i hagefingrene... Syns jeg kjente lukta av jord i solglimtet og drømte om å sitte i drivhuset i egne tanker med fingrene i en deilig haug av jord. Bedre medisin for sjela finnes ikke. Jeg har tyvstartet litt og sådde paprika og Chili i begynnelsen av denne månedene. De har spirt fint. Neste par ut er tomat. De skal få komme i jorda til neste helg. Og når vi er tilbake fra Barcelona er det bare å gi gass med såing av diverse.. Gleder meg til en normalsesong i drivhuset..

1 kommentar:

Bente sa...

ÅÅÅÅ nå ble æ å vårsyk, paprika i jorda her å men ikke spirt enda. resten av frøan ligg i kjøleskapet klar til å komme i jorda.