Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 9. oktober 2008

BamsefarEttårs kontrollen gikk greit. Nikolas hadde lagt på seg 100 gram og vokst en halv cm på de siste tre ukene. Egentlig ble jeg ikke overrasket over at det var så lite. Han har jo spist veldig dårlig innimellom og vært veldig aktiv. Det er jo måte på hvor mye næring det er i den puppen... Lyspunktet er at han har spist veldig bra de siste par dagene, da. Så får vi håpe det varer. Kjenner jeg er helt på tuppa når det gjelder virusinfeksjoner. Huff. Det er ikke så lett. Vi skal jo liksom ha det litt strengt her, med at de som kommer må være friske og sånn. Så er det jo ikke så lett å mase på alle heller; "er dere friske". Det er ikke så lett for folk å tenke at en liten forkjølelse eller lett hoste kan være noe å bry seg om. For man tenker jo ikke over sånt til vanlig... Og så er det det med håndvask. Alle som kommer til oss bør jo vaske hendene når de kommer. Jeg får liksom ikke til å be folk om å gjøre det. Føler det liksom som litt uhøflig at det første jeg skal gjøre når folk kommer inn døra er å be de gå å vaske henda sine, som at de er uhygieniske av seg, eller noe sånt. Men det er jo bare på grunn av Nikolas... Allikevel så får jeg det ikke til... Åsså ender det med at jeg får helt hetta etterpå. Jeg må stålsette meg å komme over terskelen, så blir det kanskje lettere å si fra etterhvert...

Fikk endelig gjort ferdig bamsen jeg strikka da Nikolas var nyfødt. Var liksom ikke så fornøyd med strikkeresultatet, men når jeg fikk montert den, så ble den jo slett ikke så verst. Myk og god er den iallefall. Og glimt i øyet har han og, hehehe.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefin bamse!!!! Den ser skikkelig god ut:-) Du har ikke bare "grønne fingre", du kan jo strikke også.. he he.... At du blir "på tuppa" i forhold til det du skriver om er ikke så rart. Og om du minner folk på å vaske hendene, så er det jo for gutten sitt beste, og ikke vondt ment. Dere må jo først og fremst tenke på hva som er best for han, og å unngå all smitte er jo kjempeviktig. God helg til dere fire. Stor klæm fra Cecilie.

Anonym sa...

vi vil ihvertfall ikke ta oss nær av å bli bedt om å vaske hendene dersom vi skulle glemme det. Bedre at dere "maser" litt enn at dere må være bekymret etterpå.

Lula Burlesque sa...

søøøt bamse det der. :) du e nu dyktig..hihi. Hmm, ja skjønne du kan føle det sånn..når det gjelder det å "mase" på folk at dem ikke må være syk når dem kommer til dåkker, og håndvasken. Men...det e nu sånn det engang e, så da må man bare ta det. Og det e nu ingenting å dårlig samvittighet for. Og blir dem sur, så får dem bli det, det e jo til Nikolas sitt beste så.

klemma til dåkker :)