Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

lørdag 4. oktober 2008

Hipp hurra!! 1 ÅRHurra for deg som fyller ditt år....!!! Tenk i dag er Nikolas 1 år. Det hadde vi ikke våget å tenke på for noen måneder siden. Jeg er så glad. Måtte jo synge alle bursdags sangene jeg kunne i morges når vi sto opp. Fikk klump i halsen.. Mormor kom i går og skal være til søndag. Det var fint for Nikolas at det bare var en person å bli kjent med, og han ble raskt fortrolig med henne. Meningen var at Bente skulle komme med familien i dag, men de var blitt så forkjøla alle sammen, så de måtte melde avbud. Det var jo litt kjedelig, da, men de skulle se om de kan komme når ungene har høstferie..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,og gratulere så mye til dere alle,med en ett åring i huset.Det er jo kjempestas.Kos dere så masse.
Klem Linda

Lula Burlesque sa...

åååå så flotte greier.. hihi...
Gratulere enormt masse med 1 åringen i huset... hihi, skulle gjerne vært der å feira sammen med dere.. Men trakk meg da så mange skulle nedover. Meeeen, da skulle jeg jo bare kommet likevel.. jaja.. En annen gang da. ;) Håper det blir en fin feiring..hihi, og kanskje litt kake til lillemainn?!
Gi han en stor suss og stor klem fra meg da. Og mange klemma til dere åsså.

Anonym sa...

Masse muss å klem til bursdagsgutten, synd vi ikke kunne komme men vi spiser c-vitaminer på spreng så vi blir friske igjen og DA kommer vi
Grattis fra oss i Klubben

Anonym sa...

GRATULERE MED ETT ÅRS DAGEN!!! Håper dere har hatt en flott markering av den skjønne gutten dåkkers, og at det har blitt mange smil og mye glede. Stor bursdagsklæm fra Cecilie.

Anonym sa...

Hei!! E så glad for at dokker fikk oppleve det! Han ser jo så sprek ut at æ trur det blir mange fler! Gratulere så masse med dagen!
Tante Torill sende bursdagsgave, siden tante Bente ikke ble å fære.
Gi masse godklemma til den tøffe lille mannen fra tante.

Anonym sa...

Hei!
Gratulere så masse med dagen i huset!

Kjell Henning sa...

masse, masse gratulasjona på ettårsdagen. Håpe det blei en kjæmpefin feiring. Og med bæstemor det også.
Kjæmpeklæm til bursdagsgutte, og så kan dokker andre få en også.
Masse hilsna fra oss her i Skottland.

Trude sa...

Gratulerer så masse med ettåringen:-)))HIPP HIPP HURRA!!!!!