Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

fredag 24. oktober 2008


De siste par dagene har vært riktig fine. Han har ikke hatt metningsfall. Ikke noe å snakke om iallefall. Humøret har vært fint og matlysten bra. Spiste ikke kvelds i kveld, da, men foruten det-ok. Så dagene har føltes litt lettere. Avlastninga den siste uka har vært dårlig. Nikolas har endra på soverutinene sine, så nå sover han når vi har avlastning. Eller, skal til å sovne når de kommer. Vi har forsøkt oss å gå ut selv om han ikke har sovnet, men har vært nødt til å komme hjem. Hvis vi er ute når han våkner er det rimelig tragisk å våkne. Så jeg må være her når han skal sove. Ferdig med det. Dermed blir det ikke mye avlastning på oss. I dag ble det en halv time. Ikke engang nok til å gå en tur med Dina. Håper de er fleksible på å endre klokkeslettene, ellers kan vi bare avvikle hele avlastninga. For det er ingen vits sånn som det er nå.
Ellers er det ikke mye nytt. Sover fortsatt like dårlig som han alltid har gjort. Og er fortsatt like mamma-dalt.

2 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

så godt å se og høre at han har det sååå mye bedre nu... flott. Det gjør mæ glad. :) så får dåkker heller ta søvn igjen, en annen gang. ;)

Tøff body han har på sæ på bildet, hehehe... kuuul. :))

klemma til dåkker alle, M.

Kjell Henning sa...

Heia sis. Godt å se at det går bra. At guten e blitt mammadalt e no kanskje litt mamma sin skyld, he he. Kanske ikke sånn direkte da, men ho e no den med puppen og trøsten når verden e litt for tøff for en liten kropp. Nokka pappa også får føle ettersom æ har forstått.
Mamma e tryggheten, sånn e det bare.
Masse klæmma til dokker alle fire fra
lillebror og Jim (som akkurat no holde på å regne og blåse bort :D )