Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

tirsdag 20. januar 2009

Den tyngste dagen

Dagen i dag har vært den tyngste til nå i denne runden. Nikolas har vært kjempedårlig siden i natt. Våkna i halv 4 tida, urolig, morfin. Sovna i halv fem tida. Sov greit til klokka ti. Våkna og falt rett ned til 53 i metning. Bølger av panikkgråt og mye ubehag pga den lave metninga. Ny dose morfin. Sovna litt på pappas fang. Våkna når vi skulle legge ham over i senga. Satt litt i gåstolen og i høy-stolen, men klarte veldig lite om gangen. Forsøkte å gi ham litt frokost. Han spiste litt.. Ga ham en paracet. Jeg gikk en liten tur på kafe med Hege. Kom hjem og fant Nikolas på pappas fang med lav metning. Pupp. Sovna.. Sov et par timer, bare avbrutt for litt pupp. Grei metning mens han sov. Våknet halv fem. Veldig urolig. Ikke så veldig lav metning, men ikke over 85, tidvis rundt 70... Forsøkte med litt middag uten hell. Virket sulten, men fant ikke roen. Ville ikke sitte i stolen, ikke bæres, ikke gå, ikke sitte, ikke ligge. Gav ham en dose morfin og en paracet kvart på 6. Bare bæres over alt. Hadde ham litt i bæresela-han passer såvidt. Gikk fint en stund, men så var ikke det heller greit. Skulle forsøke oss på litt kveldsmat, men han ble så veldig, veldig trett. Ville ikke lese, ikke plaske i vannet som pleier å være så gøy, ikke spille på pianoet... Ingenting... Roet seg ved puppen etter hvert. Sovna rundt klokka 8. Fikk gitt ham medisinene og jern før han sovnet.. Vi er slitne nå....Gruer meg til natta..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!
Det er trist å lese at Nikolas er så dårlig igjen, og jeg skjønner at dere er veldig slitne og redde. Måtte dere få styrke og uante krefter til å komme igjennom dette også, dere har jo fra før vist kamplyst. Også Nikolas har vist hvilken kriger han er, og vi må alle håpe og be for at han kommer sterk tilbake igjen.

Fint å lese at du Siv Elin, midt oppi alt dette, kan gå en tur på kafe og få en pause... Du trenger virkelig en "time-out", og jeg, og sikkert mange med meg, skulle ønske jeg/vi kunne hjelpe deg med å gi deg det på en eller annen måte. Varme tanker får du iallefall, og jeg håper dere får en grei natt.

Stor klæm fra Cecilie.

Anonym sa...

Skal forsøke å sende styrke til både liten og stor, gjennom varme tanker og en bønn.

Stor klem fra Katrine nabo.

Lula Burlesque sa...

Er med dere med hele meg.. gjør vondt å lese disse innleggene..men dere får fortsette å være sterke, det er nå det gjelder- når det sliter mest..når det blåser som verst. Nikolas trenger dere, og dere trenger hverandre...

Håper for alt i verden, at denne natta blir bedre.

mange mange varme klemmer, M.

Anonym sa...

Tenker på dere!

Hall