Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år.

De to siste dagene har vært ganske så fine. Humøret mitt har kommet seg mange hakk, og jeg føler at jeg stresser mye mindre, selv om ting fortsatt er uforandret. Hjelper å klage litt til dere. Så fint at dere orker å høre på... Og så begynner jeg å se et mønster i Nikolas sin tilstand, så det blir mer og mer "normalt" det som har vært, og er, unormalt... Sånn har det vel egentlig vært med alle endringene i hans tilstand. Forskjellen er at det har tatt lengre tid å bli vant til det nye denne gangen.. Jeg har vurdert å takke ja til tilbudet om samtaleterapi som vi har stående fra primærhelsetjenesten. Får se hvordan det går utover nyåret. I januar kommer vel hjemmetjenesten og på plass med avlastning. Det er iallefall det som er avtalen og planen. Vi orka ikke stresse med det nå i jula. Snakka med gamle-sjefen min, hun og kjæresten var innom på besøk i kveld-koselig:), og sa jeg godt kunne ta noen timer jobb innimellom hvis hun trengte litt ekstra hjelp på blomsterbutikken. Hun syntes det hørtes fint ut og kommer nok sikkert til å ringe. Må bare avklare med NAV hvordan det blir med pleiepengene mine i så tilfelle. Har og som målsetning at jeg skal tiltre i politikken igjen. Permisjonen jeg hadde var til og med desember. Så får vi se hvordan det fyker avgårde, og om det lar seg gjennomføre. Tror det kan være greit for Nikolas og å se at det går fint uten mamma. Burde iallefall gå fint på dagtid. Han pupper veldig lite i grunn. Selv om han ikke spiser noe særlig for tida så tar han kun pupp når han skal sove, men da forsyner han seg godt, for å si det sånn. Så den sovinga blir eneste utfordring. Den tid den sorg. Det ordner seg vel.

Nyttårsaften gikk fint, og Nikolas sov gjennom alle nyttårsrakettene. Vi hadde gud foreldrene til Nikolas på middag. Kalkun, som seg hør og bør. Det var koselig, og kalkunen ble heldigvis vellykka. Har alltid som nyttårsforsett at jeg skal bli flinkere til å invitere folk over på mat. Syns i grunnen at det er veldig koselig med middagsgjester. Men det blir liksom aldri til at jeg klarer å gjennomføre det... jaja. Sånn er det vel med nyttårsforsetter..Spørs vel om det blir noe enklere i år.

Uansett: Et riktig god nytt år til dere alle, og tusen takk for at dere orker å lese bloggen min. Det er kjempekoselig at det er så mange som bryr seg om oss og som følger med. Det varmer. God Nyttårsklem!

6 kommentarer:

Teddybear sa...

Siv I am a little behind in reading sorry. Thank you very much for your lovely comment on my post. I do not have you email address or I would write you there. I too feel like I have known you for years. I truly believe God brought us together via PH.

I am glad to hear Nikolas is doing okay for now and is sleeping better. Joy always comes in the morning. I will pray that you are able to go to work at the flower shop that would be good for you. My prayers and others are on the way for healing to Nikolas. Love Deb.

Kjell Henning sa...

Heia sis! Flott å høre at ting går sæ til, og det e helt naturlig at himmelen ramle i hue på en av og til og DA e det godt å ha nån å klage til. Og det e jo det vi e her for :D Bare klag så mye du orke, det e jo godt for oss her å vite at vi kan hjelpe når det butte.

Håpe det lar sæ gjennomføre at du kan komme ut og jobbe litt innimellom, starte å leve LITT mer normalt. Det vil gjøre både dæ og dæm rundt dæ godt, Så prøv for all del å få det til. Helt sikkert godt for Jim og John å få den turbokjærringa ut av huset nån tima av og til, :-) og Nikolas har bare godt av å være uten mamma litt, sikkert ikke helt uten jammer men det går sæ nok til.

Masse gode nyttårsklæmma fra lillebror og Jim.
Tenke masse på dokker.

Anonym sa...

Hei!
Godt nytt år!

Det gleder meg å lese at du har maktet å slippe taket ørlite og å tenke på deg selv.

Tror du får mer energi til Nikolas hvis du kan komme deg litt ut og være opptatt av andre ting. Under-bevisstheten arbeider selv om du gjør andre ting sånn at du kan lage den planen som forsvant tidligere.

Du har utrolige krefter!
klem fra Ellinor

Anonym sa...

Hei!

Godt nyttår til deg og din familie. Ønsker dere all lykke og hell i året som kommer! Tenker på dere.

Ser du skriver at Nikolas ikke er noe særlig til å spise innimellom. Må bare fortelle at vår gutt som er omtrent like gammel som Nikolas, heller ikke er særlig til å spise for tiden. Noen dager spiser han minimalt, andre dager tar han litt mer. Har forstått det slik at de kan være slik i denne alderen. Om det kan være til noe trøst :)

Stor klem fra Ester A.

Lula Burlesque sa...

Heia,
det e klart som onkel sir...himmeln falle oss nedi haue innimellom, alle sammen, og det e lov. Og derfor har vi alle sammen kverandre- og du har i tillegg bloggen her som du kan klage til. Det e bare godt å kunne hjelpe på et vis uansett.
Det e viktig å kunne se sæ sjøl oppi alt det her åsså, kanskje viktig å ta kontakt med nån du kan prate med- selv om du føle det går lettere innimellom. Det e bare bra uansett, å ha en fagperson. :) det vet æ alt om.
Men på samme tid e vi åsså her. ;)

Og når det gjelder spisinga..så har æ 11 unga som spis når dem sjøl vil. Og ene dagen e det masse, andre dagen e det ingenting nesten. Sånn e det bare med ungan... dem tar det i sitt tempo. Og spis da når dem blir sulten. ;)

mange varme klemma, og godt nytt år igjen. M.

Anonym sa...

"Måtte livets største
gaver alltid tilfalle deg-
lykke, minner og drømmer".

Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år. Måtte dine drømmer bli oppfylt og dine planer bli gjennomført. Fint å lese at du ser litt lysere på hverdagen.

Stor nyttårsklæm fra Cecilie.