Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 11. januar 2009

Nok en tung kveld

Det ble i dag som i går. Nikolas la seg lavt i metning etter at han hadde spist kvelds og tatt på nattdrakt. Han var veldig urolig i tillegg til at han var trett. Det var i kveld sånn som det var den første uka etter at vi kom hjem. Jeg hadde liksom klart å overbevise meg selv om at det var ettervirkningene etter Oslo-episoden som var årsaken, og at det nok sikkert ville bli bedre etter hvert. Nå falt den teorien i fisk. Aner ikke hvorfor han har vært så dårlig de siste to kveldene. Er liksom ingen årsak. Vi måtte gi ham to doser morfin for å få han til å roe seg. En liten stund hadde morfinen litt motsatt virkning. Han flirte og hviinte og skulle bite meg i puppen på ramp, og musse gjentatte ganger. Så ble han trøtt, men klarte ikke finne roen. Kava og lå og vippa mellom 65 og 70 i metning. Så vi måtte gi en dose til. Nå er jeg bare trett og sliten og lei meg. Jeg skal gå å sove nå. John skal på jobb i morgen. Det kommer til å bli en tung dag. Syns dagen i dag og har vært tung. Blir så på tuppa med dette her... huff.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære lillesøster.
Du e så tapper!! Skjønne godt at dokker e på tuppa og livredd hele tida, men Ikke fortvil så veldig. No vet dokker jo at det går litt opp og ned, men at det alltid går opp igjen. Han e jo så skjønn, sterk som en bjørn, og utvikle sæ normalt ellers. Du skal se at alt e normalt igjen neste dag!
Klem fra storesøs.

Hildemor sa...

Ønske så inderlig å komme m nån ord som kan være til trøst,men blir ofte vanskelig når det gjør så vondt at Nikolas ikke har det bra. Men likevel godt å se at han ser så bra ut og smile like skjønt som før! Dåkker må nok bare holde arman godt oppbretta det meste av tia,vi e så mange som står bak dåkker og håpe og ber om styrke for Nikolas.Masse goklæma fra mæ ;)

Anonym sa...

Stakkars Nikolas og stakkars dåkker, det e sannelig ikke greit med alle de her opp og nedturan.
Kan ikke gjøre annet enn å sende dåkker masse varme tanka og oppmuntranes klemma.
Tenke på dåkker hele tia.
Klem fra søster på opptrening i Alta

Anonym sa...

Hei alle fire!
Jeg har ingen kunnskap om metning eller sykdommen til lille Niklas. Men kan ha influensa, omgangssyke som oss andre? Mange voksne har vært og er veldig syke.
klem fra Ellinor