Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 18. november 2009

Tilbud om ny jobb

Ja, så fikk jeg tilbud om den jobben jeg var sikker på at jeg ikke fikk. Konsulent på den lokale videregående skolen. Tror det må være bortimot to måneder siden jeg søkte, så jeg regnet med at toget var gått for lengst. Jeg ble mildt sagt forfjamset da de ringte i morges og ga meg tilbudet. Hadde jo omstilt hjernen og hele meg på at jeg ble værende der jeg er på ubestemt tid.. Skrevet kontrakt og begynt å "planlegge" konfirmasjons-utstillinger og greier.. Men de(tror det var to) foran meg hadde takket nei til jobben, så da fikk jeg tilbudet... Kjempehyggelig det, selv om det ikke akkurat er så kult å være tredje eller fjerdevalget deres.. men pytt. Jeg hadde ikke de kvalifikasjonene de egentlig ønsket: økonomi-bakgrunn... Jeg kommer nok til å takke ja.. Meeeen- først må jeg visst snakke litt med dem... Informasjon må jo gis andre veien og... "tenke"

3 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

Ojoj så artig... gratulere... :)
Ikke alltid så artig å være 4.eller 5.valg..men du var med i betraktninga fra første stund, så da har du noe de letet etter. ;))
Masse lykke til!!

klem

Anonym sa...

Gratulere med jobbtilbudet:-) Alt bruker å ordne seg for snille piker....
Før-adventsklæm fra Cecilie

Kjell Henning sa...

Ikke no å bry sæ om at du va 3dje valg. De andre to kjente sikkert noen som kjente noen, og du var deres første valg som outsider.
Gratulere masse med jobbtilbudet.
Masse godklem fra
lillebror og Jim