Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 17. april 2008

Det snør det snør

Så var det ikke vår allikevel. I går kom snøen rett som det var det fineste vår-vær. Det var vel ikke mer enn forveenta, egentlig. Lurer på om Bente og co kommer seg på hundeutstilling i Harstad i helga..

I går var jeg skikkelig husmor; laga fiskekaker. De ble ganske gode. Like spennende hver gang å se om jeg får det til. Lager jo bare en gang i året, så man blir ikke akkurat drilla i oppgaven. Fikk tak i rimelig fisk av en fisker her i bøgda, så da gikk det an å lage fiskemat. Huhei for et kjærringemne, hoho..

Nikolas er enda snørrete. Går litt greiere på dagen når man bare får åpna opp systemet som har blokka seg opp iløpet av natta, så det er litt skrik og hyl første del av morgenen. Han er ennå litt tett innimellom, men det går forholdsvis greit. John har vært hjemme alle dager denne uka, unntatt i dag. Har vært greit med litt avlastning. Blir så innmari sliten mentalt når det er sånn. Håper han blir helt frisk snart. I morgen tenkte jeg forsøke å dra på møte etpar timer. Blir interessant å se hvordan det skal gå..

Ingen kommentarer: