Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 13. august 2008

En tung dag

Nikolas er ikke noe særlig form.. Han var ikke så aller verst i formiddag, men nå i ettermiddag var det ikke mye å skrive hjem om.. Han har sannsynligvis fått seg en liten hjerneskade etter den episoden på søndagskvelden. Vi har jo sett at han ikke har vært seg selv siden da. Han har problemer med synet. Han har problemer når han skal ta i ting, og øynene er litt ute av kontroll sånn som hos CP pasienter. I tillegg har han den høyre armen som ikke fungerer.. Vi snakka med legen i Tromsø som sa at det ikke var usannsynlig at det hadde oppstått noe under metningsfallet. De hadde visst opplevd noe sånt før. I samråd med legen kom vi fram til at det ikke er noe hensikt å dra til byen. De vil ikke gjøre annet enn å observere de samme tingene som oss. Han er ikke i stand til å gjennomgå de undersøkelsene som eventuelt må gjøres for å kunne fastslå noe eksakt. Og i og med at det ikke er noe de kommer til å gjøre, så har vi det best her hjemme alle sammen.
Det er en trist dag... Å vite at vi sannsynligvis ikke får god-gutten tilbake sånn som han var... At vi nå er inne i en ny periode med nye utfordringer og nye prøvelser. Hadde han bare sluppet å ha vondt. Han gråter innimellom veldig slik at vi vet at det er noe som plager ham. I ettermiddag måtte vi gi ham morfin slik at han skulle få det litt bedre... Nå sover han...

3 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

huff huff huff.. kjempe triste nyheter... veldig veldig trist. Det er liksom ikke så mye å si. Han er nok der inne, men bare kroppen som ikke vil være med på det.
Tenker på dere hele tiden.. mange mange klemmer..

Kjell Henning sa...

Heia sis. Ikke noe morsomt å se at gutten har det vondt nå, men vi håper og ber at han kommer seg litt mer etterhvert.
Jim's datter Moira ba meg sende de varmeste hilsener til dere også. Hun spør rett som det er om hvordan det går.
Kjempeklem fra lillebror og Jim

Anonym sa...

Hei.. vi følger og føler med dere i alt som skjer no. Trist at han er så dårlig. Masse klemmer fra oss på Skaidi. Hilsen Bente Hansen.