Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

tirsdag 16. september 2008

høst


Idag har jeg rydda i blomsterbedet og gjort klart for å sette løk. Plukka med meg inn en fin bukett med ringblomster. De har tålt frostnettene helt fint og blomstrer fortsatt for fullt i bedet. Hadde ikke hjerte til å rydde dem vekk enda, så de får stå en stund til. Men alt det andre gikk i komposten. Løytnantshjertet blomstrer utrulig nok enda og har nesten kvalt hostaene mine som jeg planta. Må visst omregulere litt...Fikk pakkelappen på den første forsendelsen med tulipan- løk i dag, så i morgen kan jeg begynne å plante. Ooo-glede. Hihi. jeg gikk "litt" berserk på nettet har for noen uker siden og har nok bestilt løk "over evne". Håper de kommer opp- for å si det sånn. Ellers blir det mange kroner ut av vinduet. hehe. Men pytt. Noe skal man da ha å gjøre om dagene...Så jeg må få fingern ut å gjøre ferdig det andre bedet mitt som jeg holder på å utvide. Men den måke-joben var tyngre enn jeg hadde trodd så det drar litt ut. Nå har jeg bare å trille på sand og jord, da, så det begynner å gå seg til. Men puh- det er tungt det og..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så fint at du har andre ting å tenke på innimellom. Og så fint at dokker klare å slappe av litt i forhold til å måle han hele tida. Du vet, friske unger måles jo ikke, så vi vet jo ikke om det variere på dem og. Se heller på formen hans. Han ser jo så flott ut at det e en fryd.
klem fra storesøs.

Kjell Henning sa...

Grønnfinger-Anna, huh. Vi planta blomsterkurva så det sto etter i vår, va kjæmpefint, en stund, så bynte dæm å daue. Røska ut det som va visna og dermed starta det å blomster igjen. OG SÅ KOM HØSTEN.
Ingen frostnetter her da. 10 - 12 graer på det værste, 20 på det bæste.
Ellers e det jo mye riktig i det storesøs sier så ta det rolig, han e jo kjæmpeskjønn. Håpe det ikke e copyright på bildan, har næmlig lasta ned alle sammen og en henge på veggen.
Kjæmpeklæm fra oss to her i Skottland.

Lula Burlesque sa...

koselig med blomster... hehe, du e nu flink. Skulle ønske æ hadde grønne fingra...hadde pynta litt opp her..men men. ;)
klem

Trude sa...

Hihi,,jeg har løkpakker liggende på trappa enda... lagt endel men mye gjenstår. Det verste av alt er at jeg VET det er på tur inn mye mere til butikken og andre sorter enn det vi har hatt før. *sikle *Vanskelig å beherske seg..sukk...kos dæ med litt hagearbeid før frosten kommer for fullt.klem

osm18 sa...

anime seks