Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 24. september 2008

Linselus

Nikolas er så smått begynt å bli litt bedre. Ikke fullt så tett i nesen lenger, men vi må ennå bruke nesedråper for å holde det åpent. Humøret har vært upåklagelig i dag. Han sov ikke mer enn 40 minutter i formiddag, men holdt det gående med full fart helt til nå klokka ni. utholdende kar. Og vill og glad når jeg tar fotoapparatet fram. Det er deilig når han er i det humøret som han har vært i dag.

Forøvrig er det ikke så mye nytt. Jeg har snart fått satt alle løkene i gjorda som jeg hadde bestilt. Siste pakken kom i går, og selvfølgelig så har det vært kaldt og regn disse dagene, men jeg må bare ut å grave, for snøen kan jo komme når som helst. i fjor kom første snøfall med tele i slutten av september(eller var det året før, hmmm. uansett:)) Vintern kommer plutselig. Glemmer det litt når vi hadde 18 grader her for noen dager siden. Men snø i fjellene igjen i dag. Brr..

I dag klokka 1800 dro grågåsa sørover. Iallefall en hel del av dem. Helt utrulig flott skue. Mange mange mange som fløy sammen utrulig høyt oppe med retning rett sør. De fløy som en stor bølge og forsøkte å komme seg i formasjon..

Jeg forsøkte å fange dem på bilde, men hadde nok kunnet trengt en telelinse for å ha noe håp om å fått et ordentlig bilde. Det er alltid litt sånn vemodig når gjessene legger i vei sørover, for da vet man med sikkerhet at nå er vinteren rett rundt hjørnet. Men heldigvis: de kommer igjen til neste år...

2 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

ååå får Grågåsa- sangen i hodet når jeg såg det bildet... den med Kari Bremnes.. den er sååå fin. :))
Så flotte bilder av gutten, han er så herlig... hihi. Godt han har det bedre. Mange mange snørr neser i barnehagen nå.

mange mange klemmer til dere alle :)

Anonym sa...

Heisann! Arti å se så mange bilda av en blid og glad liten gutt, han e såååå skjønn. Har vært å sjekka hagebloggen din åsså, å man kan jo bli rent misunnelig på alt du får til å spire å gro. Å alle de vanskelige navnan du kan....he he. Veldig fine bilda! En liten uværshilsen fra Hammerfest, Cecilie.