Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

mandag 1. september 2008

k-k-kaldt

,
Brrr. for en fantastisk høst-temperatur. Ugg. 4 grader i dag og regn og vind. Kledte på Nikolas ull-klær og votter dag når han skulle ut i vogna å sove. Satte vogna i garasjen når han hadde sovna. Det gikk greit. Han var litt svett når vi tok ham inn- bedre enn å fryse iallefall. Ellers er formen og humøret hans fortsatt helt fint. Stort sett blid når han bare får det som han vil. Han er ikke bortskjemt i det hele tatt. m-m.. hehe. Stolt av det:)

Jeg har styrt fælt i mange dager for å klare å fange jogginga hans på film, men med en gang jeg tar fram kameraet så blir han mer opptatt av det enn å løpe, så det blir liksom ikke like mye fart som når vi ikke filmer. Men noe ble det. Skal sies at det bare er det lille pocket-kameraet, da. Med fingermerker på linsa fra Nikolas og en skikkelig crappy fotograf, hehe. Han var så stolt selv på lørdag da han skulle vise storebror at han kunne løpe: sprang i full fart forbi Jim som satt i stolen og stoppa å snudde seg sakte mot broren for å se om han hadde sett ham, mens han smilte bredt selv. Skikkelig kos for alle sammen.. Helsesøstera er imponert over hvor godt han har kommet seg. Tenker på at det bare er tre uker siden hun var her og så hvor dårlig han var den tirsdagen.. Fantastisk, må man si at han nå løper rundt som han gjør. Fysioterapeuten var her i dag og undersøkte armen hans. Den siste uka har vi merket stor forbedring. I helga har han brukt høyre armen en del ganger når han har lekt. Fysioterapeuten fant ut at han nok ikke hadde noe smerter i den nå og at han trengte å trigges til å bruke den. Etter hans vurdering virket det som at hovedgrunnen til at han ikke brukte armen nå var at han kanskje hadde glemt litt hvordan man gjorde det. Så da får vi trene..
Dina er en veldig populær dame hos Nikolas, Han er veldig interessert i henne, og hun er utrulig tålmodig med ham. Han kan dra henne i bartene og ørene uten at hun ser til å bry seg overhodet. Men at han er så veldig interessert i halen hennes syns hun ikke er like stas. Da går hun gjerne sin vei.


4 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Heia babysis
Joa, det bynne å bli litt kjølig her i Skottland også. Bare 16 grader i dag, brrrr. Væll, va vel oppe i 18 når sola var fremme.
Kjæmpeartig å se levandes bilda fra dere. Nikolas ser ut til å ha det skrekkelig artig med springinga.
Godt å se at ting gå så bra nå.
Tenke masse på dere alle fire.
Klem fra lillebror og Jim

Anonym sa...

Heisann!!
Sne over fjellovergangan her, yippi... Akkurat det vi hadde ønska oss etter DEN flotte sommeren her nord... ja-ja, vi vet kor vi bor.... Utrulig flott å se blide glade bilda og lese søte, gode historia. Måtte det vare lenge, lenge. Tenke på dåkker 4. Reise forresten til Oslo i mårra, så æ håpe på bedre temperatura de neste 6 dagan:-) Klæm fra Cecilie.

Trude sa...

*fliiire* kjempegøy med film ;-) Han har en så utroolig smittende latter den luringen dåkkers. Kos dåkker masse om dagan!!Har du forresten tømt drivhuset nå?? Æ høste enda tomat og agurk... Klems Trude

Anonym sa...

Hei.
Ååå,så kjempefint å se hvor bra det er med han.Han er virkelig en godklump.Artig å se han løpe rundt.Snart lærer han nok å gå selv..,så ivrig som han er.Snart er 11mndrs dagen.Tenk at tida går så fort.Snart ett år siden allerede.Håper dere får en fin høst.Hils alle sammen.
Klem fra Linda