Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

lørdag 1. august 2009

En uke i Oslo

En uke i Oslo er leeeenge. Kjennes som jeg har vært her i to uker, minst, og det har kosta skjorta... For å si det sånn. Som forventet... Feriebudsjettet krympet masse de siste dagene. Kjedsomheten har ført til massiv shopping... Måtte styre unna butikkene i dag, men mista selvsagt å handle for litt for mye før jeg kom meg unna... Jaja. Det blir nok å sutte på tommelen når vi kommer hjem.. Men vi har da fått opplev litt her i Oslo og, da. Jeg har vært på Madonnakonsert og Jim har vært på Metallica. Jobba i mange dager for å få tak i to billetter til Metallica sånn at vi kunne gå sammen, men fikk ikke tak i mer enn en- til en ok pris, så han måtte gå alene. Men han hadde hatt en fin opplevelse..

Norway cup gikk relativt bra. De kom seg videre til A-sluttspillet, men møtte et veldig sterkt lag i 16.dels finalen og ble slått ut.. Så da var det feriering resten av dagene.

I morgen drar vi til Scotland.. Gleder oss til å treffe brodern og Jim og alle der..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vil önske dig god ferie ! Vi har selv väret i Danmark i tre uger..
Giv lyd når du kommer hjem igen !
Kram fra Kirsten.

Anonym sa...

Ha en fortsatt fin ferie:-) Vi koser oss i nydelig vær. Begynner på jobb igjen i mårra. Hils Kjell.
Klæm fra Cecilie.