Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 7. desember 2008

Another wonderful day

(Beklager den uhøvelige vinkelen på filmen)Søte lille. Sjarmerer alle på sin vei. I dag har han spist 4 måltider og vært blid som en sol hele dagen. Alle her synes han har kommet seg veldig raskt. Det blir interessant å høre hvilken tidsplan de har for oss fremover med tanke på hjemreise. Natta gikk greit. Mye pupping, men heldigvis litt mindre biting. Gnager ennå, men jeg holder ut.. Legen har ordnet med time hos ammehjelpa. Han syntes synd på meg, og mente jeg burde vurdere å slutte med amminga. Men jeg har ikke lyst å slutte. Jeg tror Nikolas trenger antistoffene så lenge han kan få dem, på grunn av hans dårlige evne til å takle infeksjoner. I tillegg har jo puppen vært livsviktig for ham når alt har vært trist og trasig og når han har vært syk. Nei, vi må forsøke å finne en måte å komme oss gjennom dette og på.

5 kommentarer:

Hildemor sa...

Artig å se lille vennen ;) selv om d nu va litt på høykant..
Såå fint at d går så bra!! Nu kan man trygt gå å legge sæ når man har fått dagens oppdatering..god nattaklem Nikolas ;)

Anonym sa...

Kjempeflott film, så artig å se:-) Ønsker dåkker en minst like flott dag i mårra, å måtte puppen snart gro... he-he. Den e nok viktig for lillegutt, så æ e enig me dæ Siv Elin.
Klæm fra Cecilie.

Lula Burlesque sa...

ååå ble helt rørt her,æ.... who turned on the water works? haha..
så skjønn han e... :)) og e så glad så glad- uendelig glad..at ting har gått så bra. :) Ha en suuuper dag i mårn. Og en fin natt nu.

Stoooor klem fra M.

Teddybear sa...

I am happy for you that Nikolas is getting better. Wow 4 meals in one day that is great. Prayers will keep coming your way. Blessings to you and the rest of the family. Love Deb.

Anonym sa...

Så skjønn han e!! Og så artig å lese at det går så bra..! (med alt unntatt den såre puppen..) Skjønner kossen det føles, har nettopp hatt samme problem selv:) Men eg støtte deg 100% Siv-Elin..fortsett å amme så lenge du mener det er det beste.
Mange varme klemmer fra Liv Anita.