Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

mandag 8. desember 2008

På beina

Litt dårlig bildekvalitet

Det går fortsatt fint. Apetitten og humøret er upåklagelig. Nikolas var så stolt i dag da han klarte å ta noen små skritt. Han hvinte og lo av glede. Men når mamma tok fotoapparatet fram ble han beskjeden og alvorlig. Både jeg og John har vært en tur i byen i dag, hver vår tur. Det var egentlig veldig fint å komme seg en tur ut. Veggene blir fort trykkende her, men så lenge Nikolas har det bra så går det egentlig veldig greit. I ettermiddag fikk Nikolas den siste dosen med sildenafil Legen mente der var få holdepunkter for at han skulle trenge den nå som han har fått flolan, så han har avsluttet den behandlinga. Helt sikker var han selvfølgelig ikke, så det var greit å gjøre det mens vi var her. Samtidig har de økt dosen enda ett hakk på flolanen. Så får vi se hvordan det går i morgen. Hvis det går greit med alt dette så drar vi til Tromsø på onsdag. Ambulansefly er bestilt. Dessverre får ikke John være med på grunn av at det skal samordnes med en annen pasient, så han må reise med rutefly. Vi krysser fingrene for at det skal gå like fint som da vi dro ned.

Det dukket forresten opp en ny tann i dag, og han har vært litt greiere med den bitinga nå i kveld. Håper det verste er over med det...

6 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Det e så godt å høre det no går den rette veien og med det humøret den lille vikingen har e det bare et tidsspørsmål før dokker e hjemme igjen.
Masse godklæm fra lillebror og Jim

Anonym sa...

Flinke lille gutten.
Nå går det rette veien,
Masse klemmer fra oss i Klubben

Lula Burlesque sa...

herlig herlig! :) supert å få sånne nyheter. Dere er hjemme på en to tre! Mange mange klemmer fra M.
:)

Trude sa...

Det går iallefall rette veien. Må dåkker ha en fin flytur nordover om alt går etter planen.Æ må bare innrømme at æ syns dåkker e såå utrolig tapper og sterk ... å det trur æ Nikolas merke ,uansett hvordan tilstand han har vært og er i:-)) Sånt får man bare livsvilje av.....Så fint å se at han er oppe å tusler litt ,han er en flott gutt!
Stor klem Trude

Teddybear sa...

WOW Nikolas seems to be getting stronger how precious he is.

My prayers go with Nikolas for a full recovery and he soon can go home. Love Deb.

Anonym sa...

Det er så utrolig fint å se ham på beina igjen! Jeg håpet kanskje jeg skulle få treffe dere igjen før dere dro nordover, men ingenting er jo bedre enn at dere kommer dere til hjemlige trakter så raskt som mulig. Lykke til!

Hall