Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

tirsdag 2. desember 2008

nesten krise

Nikolas var skikkelig dårlig i kveld. Han klarte ikke roe seg. Han stresset og kavet og gikk nesten over i en polemunal hypertensiv krise. Dvs. det kniper i lungene, blodstrømmen til lungene stanser og han får hjertestans. Det var ingenting som nyttet. Han bare stresset mer og mer. Nå sier legene at dersom det skjer igjen og de ikke klarer å roe ham, så legger de ham tilbake på respirator. Det er i seg selv en risikabel manøver. Kjære Gud. Vær barmhjertig og gi oss styrke til å klare oss gjennom dette. Nikolas må ikke tilbake på respirator igjen...Jeg trodde vi var over det værste, men der tok jeg sannelig feil...Det kommer til å bli en lang natt..

3 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Heia sis, det e virkelig hardt å se alt dokker må gjennom, og alt virke så usikkert men selv om det e litt uenighet mellom profesjonan så bare stol på at de gjør det som skal gjøres når det trenges.
Det her skal gå bra, men det må bare få gå sin gang.
Aldri gi opp kjære lillesøster. Vi e med dokker hele tiden. Du og Jon må bare finne styrke i hverandre oppi dette.
MAsse klemm fra lillebror og Jim.

Trude sa...

Føler masse md dåkker oppi alle disse tøffe påkjenningene dåkker har hatt så lenge og fremdeles har hver dag. Håper han slipper respiratoren , at han kvikner til igjen og at kroppen hannes får slappe av etter mange tunge dager. HAn er så sterk oppi alt, det bare MÅ gå bra !!! Stor klem Trude

Anonym sa...

Det var trist å høre. Jeg håper inderlig han sovnet til slutt og at han unngikk respiratoren. Vi er mange som tenker på dere!

Hall