Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

tirsdag 16. desember 2008

Home sweet home

Godt å komme hjem. Etter mye om og men kom vi oss endelig hjem i går med taxi. Det var utrulig mye fram og tilbake med om vi skulle få ambulanse eller ikke og om det ble bestilt taxi eller ikke. En stund så det ut til at hele hjemreisa holdt på å gå i vasken på grunn av rot hos taxisentralen. Da hadde vi venta i to timer på bil, og var mildt sagt overmoden for hjemreise. Nikolas gråt og var trøtt og vi forsøkte å holde ham våken så han skulle få sove i bilen, og alt var bare sorgen. Det var ikke mer å hente av tolmodighet hos meg, så det ble en litt amper og hissig avskjed fra sykehuset når taxien endelig kom -nesten to timer forsinka... Fikk dårlig samvittighet ovenfor den snille sykepleieren som var så uheldig å være på vakt. Menmen. Vi kom oss da hjem.

Nikolas har vært litt opp og ned i humøret i dag. Vi har ikke målt metning siden vi kom hjem så den delen vet vi ikke så mye om. Har hatt litt pause fra det styret der. Ikke så mye å gjøre med allikevel. Han bæsja en skikkelig voksen dose i dag, og siden har humøret vært på topp. Spist greit og sov en grei lur i formiddag. Natta var og grei. Hadde en runde i natt der han nok var litt lav i metning og gråt litt, men han sovna greit igjen. Jeg sov iallefall greit i natt utover den runden , så jeg regner med at Nikolas hadde en rolig natt. Det virker nesten som Nikolas og syntes det var greit å komme hjem. Dina kom og hjem i dag. Virka ikke som hun syns det var så ille å komme hjem. Skal fordsøke å få gått litt turer med henne så hun ikke visner helt. Var blitt så slank og fin atte. Hege og Øystein er så flinke:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Velkommen hjem alle sammen!
Mvh Magnhild

Hildemor sa...

Så godt å høre at dåkker har kmt hjæm!! Tar nok noen daga før dåkker e i balanse igjen,kan æ tenke mæ ;) og mye hjæmmekos også å ta igjen..håpe d går fint framover nu så dåkker får en fin jul.Masse goklemma!!!!!!

Kjell Henning sa...

Heia sis. Godt å høre dokker endelig har kommet hjem og får roa ned. Kæm som helst kan jo være gretten etter en sånn reise og med reisemage på toppen. Slektes nok litt på onkel akkurat der :D. Va nok helt deilig å få tømt sæ.
No e det bare å finne hjemmerytmen og så starte å pynte til jul. Kommer til å ta sin tid dersom det skal pyntes så masse som du sa, hehe.
Masssssse godklem til dokker alle fire fra
lillebror og Jim.

Trine Stenersen sa...

Helt nydelig å komme hjem tenke æ:) Håpe dok får en fredelig førjulstid no, og en deilig jul sammen, det har dok virkelig fortjent! Førjulsklem fra fam Glum i Fægfjord

Anonym sa...

Heisann dåkker 4!
Så flott at dåkker e hjemme igjen, samla under samme tak, bare dåkker 4. Må være skjønt:-) Håpe dåkker får fine daga no fremover. Kos dåkker masse!
Stor adventsklæm fra Cecilie.

Lula Burlesque sa...

Godt å høre dåkker e endelig hjemme, mye å ordne opp i regne æ med før jul, pynting og vasking.. :) Nu e det bare å kose sæ- ikke stress- det blir jul uansett liksom. Dåkker får heller ta dåkker tia til å kjenne på det å være hjemme igjen, alle sammen, ilag. :) Sikkert deilig.
Kos dåkker masse i førjulstia.

klemma, M.

Trude sa...

Heisann :-) Å der va dåkker endelig hjemme igjen. Godt å høre, så håper vi bare på at dåkker får fine daga fremover og kanskje spesielt i jula. VA godt å treffe dæ igjen, selv om det blei under hektiske forhold på jobb, Du vet nu kordan det e.... laaaange daga på jobb nu, stort sett bare hjemme å søv..jaja. Klem fra mæ

Teddybear sa...

I am so happy for you and Nikolas to finally be back home. That is a blessing and answers to our prayers. Love Deb.

Anonym sa...

God jul i Hansenhuset,og i hjemmet,Siv du har vært utrolig flink å skrive og berettet om Nikolas og deres tilværelse i forhold til Nikolas sykdom,det har vært både godt og vondt å lese om hvordan dere har taklet dette..Nu håper jeg at julen skal bli rolig for dere alle,og at dere får hentet dere inn igjen..Nikolas er en sterk og flott unge,og dere har vært utrolig sterke ved sykesenga..
Lykke til,ønsker en riktig god jul og ett godt nyttår.

Hilsen fra Gunn i Tromsø.