Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 12. mars 2008

O sjøna herlege mars-dag Filmsnutt med gullet

vNå har det vært etpar nydelige daga. Mildt, sol og strålanes blidt barn. Hva mer kan man be om--- ja, foruten det mest obvious, da- Friskt barn. Men det orker vi ikke snakke om.. To dager til vi skal til Tromsø på kontroll. Gruer meg. Huff. Det er liksom litt greit her hjemme nå. Her kan man late som at alt er OK og bare kose oss sammen. Vi skal overnatte på hotell når vi drar til Tromsø. Blir spennende det å se hvordan det går. Jim skal dra til Målselv på hytta til tante Mona sammen med en kompis å stå på ski. Han skal være der hele helga. Håper han får en fin tur. Synes det er kjempefint at Mona er så flink å tenke på ham og ta ham med. Hun er en engel.
Var på prix en tur i å handla i dag. man møter hver gang på folk som spør hvordan det går og som ikke har hørt historien før. På en måte er det fint at folk spør, og viser interesse. Men noen ganger skulle jeg ønske de heller ville snakke med meg om den elendige politiske ledelsen i kommunen, eller noe annet mer trivielt. Det er litt slitsomt å fortelle den samme historien så mange ganger. På den annen side så er det verre når folk later som ingen ting og bare ser en annen vei.

2 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

åå sweetness... så søt.. hihi..
huff- ja skjønne de der greierne..men som du sir da e det nesten verre at dem snur sæ bort og ikke sir noe. Jaja... håpe ting går bra i Tromsø.

Nei, legen sjekka ikke meg spess for diabetes. Men folk som har diabetes, og æ har snakka med, sir det e nok ikke det æ har. Her satses det enten på stress eller virus på balansenerven. =)

Kjell Henning sa...

Heia sis. Virke som guten va i godt humør :-) Det va kjæmpeskøy å se levandes bilda av Nikolas. Æ har jo bare sett foto til no. Håpe det går bra i Tronsø. Ser virkelig fræm til å træffe dokker i påsken. Jim har kjøpt en liten ting til Nikolas. Vi tænke mye på dokker.
Klæm fra oss begge her i Skottland.