Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

fredag 27. februar 2009

Det betyr mye


Fikk en e-post hos legen vår på rikshospitalet i går. Det var så godt å høre fra ham, at han tenkte på oss innimellom. At vi ikke bare ble arkivert og glemt med det samme det var over.. For ham, og de andre legene så er vi jo i grunn bare en av mange som han møter iløpet av sin travle arbeidsdag, og om vi hadde forsvunnet i mengden hadde det absolutt ikke vært rart. Så det å bli husket på av de som har vært så viktige for oss betyr så uendelig mye... I allefall for meg. At lille Nikolas satte litt spor, tross alt, også hos de...

4 kommentarer:

Trude sa...

Det var godt å høre at selv i en travel hverdag for kanskje spesielt leger -finnes det tid for tanker og medmenneskelige gjerninger:-) Nikolas har satt spor i mange ,Siv Elin, det må du aldri tvile på . Gjennom deg har nok mange lært mye og fått mange tanker om det å ha et sykt barn og ikke minst det å takle hverdagen oppi alt. Håper dere får ei fin helg og at sola skinner masse for dere også. Blir det ski og Dina-tur kanskje?? Stor klem T :-)

Camilla sa...

Vil bare si at jeg tenker på deg!

Anne på Moseplassen sa...

Hei :)
Kjenner jo ikke egentig verken deg eller gutten din, men jeg har jo fulgt dere litt via bloggen. Tenker på dere, og sender en god varm klem.

Anonym sa...

Så godt å se at legen har tadd kontakt. Man må jo ha et hjerte av stein for ikke å ha blidd påvirka av Nikolas sitt sjarmeranes humør. Og så godt at du, John, også e innom og skriv. Gjør gjerne mer av det. Husk at du e ett med Siv i tankan våres. Storebror Jim også.
Klem fra Torill.