Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 10. mai 2009

Vår -Show

Lørdag 9.mai var det vår -show i bygda. 9a hadde tatt initiativ til show med moteoppvisning, utlodning og utstilling for å vise hva som finnes i bygdas butikker med tanke på konfirmasjonstida vi er inne i. Fredag ettermiddag var vi å ordnet til et utstillingsbord fra butikken der jeg har jobbet litt i det siste. Det ble nokså fint, og dekoratøren hadde laget mange søte små "dekorasjoner" til utstillinga.. Artig syns jeg det var at de hadde valgt å bruke pelargonia og begonia for å vise at det også går an å bruke hageblomster..

Som takk for at vi ekstrahjelpene stilte opp og hjalp til både før og etter så fikk vi bli med på felles middag på kvelden og fikk spandert både mat og drikke. Det var koselig. Ca 30 av de som var med å arrangerte/hadde visning på showet hadde meldt seg på til middagen ..God mat, god drikke og god stemning rundt bordet.

Mannekeng-oppvisning av både klær og gardiner..
Mange hadde tatt turen. Samfunnshuset var nesten fullt.. All ære til 9A som tok seg bryderiet med å arrangere og skape litt liv i bygda.. Håper det ble mange kroner til klasse-kassa.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ungdommerne har en herlig intiativkraft ! K.

Anonym sa...

Hei!
Så flott at du fikk være med på nokka som både voksne og ungan syns va koselig!
Sånn kan det også være i skolen.
:-D Klem!
Storesøs.