Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 11. mars 2009

Nytt familiemedlem

Dina og Diesel.. MMM-god lukt her bak...


Ja, så ble det nytt familiemedlem, da. Diesel er navnet. Blandings rottweiler, 6 måneder gammel, kanskje en smule reservert, men virker tillitsfull nok.. En engel i bil. Hørte absolutt ingenting til ham på hele turen. Måtte vekke ham og spørre om ikke han skulle komme ut hver gang vi stoppa. Han syns det var litt skummelt å komme inn her hjemme, busten var litt stor på ryggen og halen litt mellom bena. Det hjalp selvsagt ikke at Dina brumma litt til ham. Men det gikk fort over. Veeeeeldig interessert i rumpa til Dina.. Faktisk nesten kun interessert i det. Til Dina sin store fortvilelse. Blir nok to slitsomme uker for Diesel.

Ikke lov å lukte??

Det er mye å gjøre med han. Han kan absolutt ingenting. Reagerer ikke på navnet sitt, kan ikke gå i bånd og kan ingen kommandoer, selv ikke de grunnleggende... Det virket som han syns det var fint med godbit. Det er jo et godt utgangspunkt. Så da er det vel bare å sette i gang å trene..

Dama som hadde han i krisehjem sa han hadde knurra og glefsa en gang etter samboeren hennes da han skulle sjekke tennene hans. Tror dette må ha vært den dagen de fikk han i krisehjemmet, for de sa at dagen etter hadde de vært hos dyrlegen med ham, og fått full sjekk. Forsto det hos en annen av de jeg snakka med på dyrebeskyttelsen at de hadde hatt ham hos dyrlegen dagen etter at de hadde henta han... Jeg vet ikke. Den episoden samt det at han ikke virket så spesielt interessert i oss, gjorde at vi måtte tenke oss om en ekstra gang før vi bestemte oss. Men han kom rett bort med en gang da vi kom, og var veldig tålmodig med babyen deres. Hun kunne ikke fortelle om noe annet negativt hverken i møte med andre mennesker eller andre hunder, og han underkastet seg lett med en gang hun sa ifra. Så vi tok sjansen. Vi skal gjøre en innsats så ser vi hva som skjer. Han har visst ikke fått altfor mye kjærlighet og omsorg der han kom fra, så vi får ta godt vare på han å se hva som skjer...


Var forresten bare såvidt vi fikk kjøpe han fordi han ikke kommer til å få ligge i senga og sofaen vår??!Jeg måtte nesten hisse meg litt opp.. Men de fant visst ut at alt det andre var greit, så da kunne de gå med på det... Jaja. Jeg sier ikke mer..


Far har godbit, mmm

3 kommentarer:

Trude sa...

Se der ja:-) For en flott kar!! Kanskje det var veldig bra at han ble så interresert i Dinas bak- kanskje tilvenninga til nyheimen går lettere da?? hihi. Dåkker får kose dåkker masse , regner med det i tillegg til masse kos og glede - er mye arbeid i vente;-) Nattaklem (tiidlig kveld på mæ i dag )

Lula Burlesque sa...

åååå så fin han e... :) herlighet...
blir endel jobb, men det e jo bra for dæ..for dåkker alle sammen egentlig. :) Nåkka annet å tenke på, og å henge fingran i. Glede mæ til å treffe han i påsken. ;)

masse klemma, M.

Anonym sa...

Grattis med nybikkja, blir nok en del jobb der ja men det tror jeg dere takler greit. Og tid har du jo masse av g det er nok akkurat det han trenger, en eier med tid til ham.
Det med senga og sofaen var jo en merkelig ting da, trodde ikke en seriøs dyrevernorganisasjon hang seg opp i sånne småting.
Men grattis med diesel i huset
Klem fra oss i klubben