Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

lørdag 14. mars 2009

Tur og vår




Det spirer, hurra. o- barnslige glede. Gladiolus og skaugumbegonia og en av Dahliene har iallefall overlevd. Begoniaen kommer med masse skudd, jeg må dele den for knollen er ca 25 cm i diameter, og jeg har ingen krukker som passer. Måtte nesten skjære krukka den sto i sist sommer i stykker for å få den opp av jorda. Morsomt var det og å se at gladiolus-løkene fra sist sommer lever. Løken var ca dobbelt så stor som da jeg fikk dem i fjor, så det blir interessant å se hva det har å si for blomstringa.




Vi tok oss en liten tur ned ved sjøen i dag, jeg og mannen og bikkjene. Diesel syntes det var stas å grave i lyngen. Testa han på Storslett i "bybildet"(haha, bygde-bildet kanskje) også i dag. Han viste ikke noe tegn til stress. Bare nysgjerrig. Ikke så veldig interessert i folk, men hilste da på de han fikk lov å hilse på. Ble litt usikker når vi gikk forbi et hus med noen fryktelig bjeffende shetland sheepdogs, men halen kom relativt raskt opp igjen når vi gjorde det litt ufarlig. Kan jo ikke så voldsomt om hunder, da, men utfra slik jeg tolka han så virka han trygg og fin. Trenger miljøtrening selvfølgelig, det gjør jo alle hunder, men han gikk usedvanlig bra i bånd til aldri å ha gått med halsbånd. Snart får vi dratt igang fellestreninger igjen. Kom i snakk med ei som også har over middels med hundeinteresse, og vi ble enige om å finne en fast dag å treffes. Så da blir det iallefall trening en gang i uka.. Si ifra hvis du har lyst til å være med. Jo flere dess bedre:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott at plantene har overlevd, alltid litt kjipt når de ikke gjør det.
Det går nok en uke eller så før dere ser den virkelige Diesel, han vil nok uansett hvordan han er være rolig i starten til han blir husvarm. Men flott at han er grei å gå med, er alltid en god start.
Fortsatt god vår
Klem fra bente

Siv Elin sa...

Bare å smi mens jernet er varmt, antar jeg.. Joda, tok en stund før Dina våget seg utpå og.

Kjell Henning sa...

Og så e det jo veldig greit at Dina e der, kan jo smitte litt oppdragelse over til Diesel derfra, kanskje(?) : )

Så våren har så smått starta skjønne æ, i drivhuset i hverfall. Går mot lysere og varmere daga, ja. Orke liksom ikke engang nevne, ikke engang i en bisetning, at det spire så smått ihagen her. Trærne har bynt å få skudd, krokusen begynt og vokse, sånne ting. Liksom ikke no skøy å høre sånne ting når man bor så langt mot nord så æ tie bare stilt om det.
Masse klæm fra lillebror og Jim.

Teddybear sa...

It is always a beauiful site when we see the flowers stating to bud, it means spring then summer is on it's way. I love your dogs they are so cute. I am glad you have other things to do now, that is good. Blessings love Deb.