Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

tirsdag 18. november 2008

Då intensiven

D ble en lang økt for nikolas.4 timer p bordet.innsovninga,kateteriseringa og isetting av venekateteret gikk veldig bra. Legen var fornøyd med at han tålte alle inngrepene så bra som han gjorde. Problemet ble oppvåkningen. Det gikk ikke.en stund fikk vi beskjed om at det var veldig kritisk,og vi fikk ikke se ham. D var noen grusomme 40min å vente på beskjed. Om han kom til å dø eller ikke.senere viste det seg at det nok ikke var riktig så kritisk.han pusta fint på egenhånd uten maskinen,men klarte ikke ta opp oksygen.så han ble liggende veldig lavt i metning. Så de dopa han ner igjen og satte ham på respirator igjen.der blir han til i morgen.da skal de forsøke å kople han fra igjen..



---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

3 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Heia Sis, Godt å høre at alt har gått bra så langt, har tenkt masse på dokker. No får vi bare håpe dette hjelpe. Håpe dokker får kvilt dokker no. Har ikke vært en helt lett dag for dokker å komme igjennom.
Masse klæm fra lillebror og Jim.

Anonym sa...

Så godt å høre at det går bra, han er virkelig en tøffing den gutten.
Stor klem fra oss i Klubben

Lula Burlesque sa...

godt godt... fikk mæ til å senke skuldran endel i dag, det. :) han e en tøffing, det e sikkert..og det e nu dåkker åsså. Dåkker har stått på, og nu e det dags for en liten kvil. Så går nok resten åsså bra. ;)
Tenker på dåkker hele tia.

mange klemma fra M.