Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 26. november 2008

Lille skatt



Nikolas er litt våken innimellom, men gir ikke noe kontakt. Han bare ligger der med sitt tomme blikk og kikker ut i lufta. Det er litt trist å ikke få kontakt, men veldig greit at han er rolig og ikke stresser. Han har vært veldig kvalm hele dagen. Han spydde i morrest, og hver gang de rører litt på ham så brekker han seg.. De har forsøkt å bare gi morsmelk i dag,ikke noe intravenøst, men magen tåler ikke helt den mengden han skal ha og tar ikke unna, så det samler seg litt. Også er det den kvalmen da som ikke er så enkel å tolke. Han er kjempestinn i magen, som en sprikkeferdig ballong. Håper det bedrer seg litt til i morgen. Ellers har tallene vært greie, og legene fortsetter med nedtrappingsplanene. Går det som planlagt skal de forsøke å ta han av respirator iløpet av helga..

5 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

Tror dere har mer kontakt med han nå enn tidligere, og det er bra. Han er inni der...bare vanskelig når kroppen ikke vil adlyde det han vil.
Men det kommer seg, skal du se. ;)
Han er en flott og nydelig gutt, og vil nok komme seg. Tenker på dere.. og sender masse god og positiv energi til dere. Mange av mine venner her, sender det samme til dere. Loads of positive energy and happy thoughts!!! :)
Fortsett å vær sterke, det er dere uansett.. ;)

mange mange klemmer fra M.

Trude sa...

Massemasse goklemma nedover te dåkker!!!!

Anonym sa...

Kanskje er det de nye medisinene som gjør ham kvalm? Det er jo flott å se at han har åpnet øynene. Det er som du sier små skritt av gangen, og det er fint å se at skrittene går i riktig retning.

Tenker ofte på dere!

Hall

Trine Stenersen sa...

Så flott at det går framover, selv om det går sakte. Han er jo så sterk og livskraftig og kjemper som en helt:) Han vet at dere er der,selv om han ikke orker å gi respons.Alle i Fægfjord sende varme tanka og masse god energi til ham og til dere.
Stor klem!!

Anonym sa...

Så fint at han er mer våken, er vel kanskje abstinensen som gjør han kvalm (leste at narkomane kaster opp under avrusing, blir vel litt av det samme for ham kanskje)får håpe det går seg til etterhvert. Så lenge legene er optimistiske så går det nok bra.
Masse klemmer fra oss i Klubben