Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

søndag 23. november 2008

Rolig dag

Nikolas hadde et lite tilfelle i natt der han falt i metning helt ned til 37. Heldigvis var det kortvarig, og han kom seg med beroligende og ekstra oksygen. Dagen i dag har vært rolig og stabil. Alle parametere har holdt seg over minimumsverdiene, og de fikk slått av NO-gassen uten at det skapte noen problemer. Iallefall ikke så langt. Det er liksom ikke mer som skjer iløpet av en dag. To små justeringer og vente og se... Dersom alt holder seg over natta blir det ny pustemaskin i morgen, og ellers vet jeg ikke. Skrittene er så små at vi nesten ikke merker det..Men det har vært roligere i dag, så jeg har følt at det har vært en litt lettere dag. Søstrene mine dro hjem i kveld. De kom på fredag. Det var fint å ha dem her. Godt å ha noen kjente å snakke litt med, og noen å snakke om andre ting og med innimellom, ikke minst. Har blitt litt kjent med noen andre foreldre her som og har barn på intensiven; svenske og islendere. Svensken er litt festlig og prater hele tiden om alt mulig... Koselig- i passelige doser..

4 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Heia sis. Det e godt ø høre det i allefall e fremskritt, om det ikke går så fort. Men det e vel ikke å vente heller, det e jo tross alt store forandringa som skjer i den lille kroppen og ting må få lov til å gå sæ til.
Va nok godt å få Torill og Bente på besøk.
Bare stå på alle tre, det her kommer til å gå bra. Bare se på øyan til Nikolas på alle bildan. Det e styrke og livsløst så han banke nok det her.
Ta godt vare på hverandre no oppi det hele. Tenke masse på dokker.
Masse godklæmma til dokker alle fra
lillebror og Jim.

Lula Burlesque sa...

godt å høre det iallefall går litt fremover...det er bedre enn andre veien. :) og det skjønner jeg godt, å ha torill og bente der har nok hjulpet på endel. Og det er jo flott flott at dere har blitt litt kjente med noen av de andre foreldrene.. :) det er jo bra, kanskje har dere noe å dele- og uansett er det godt å ha noen fler å snakke med. Har du hilst på Thale og mannen?? :)
Tenker fortsatt på dere, hele tiden, og sender dere all god energi jeg måtte ha- og gode tanker- og ber til alle makter for dere.
mange mange klemmer fra M.

Anonym sa...

Kjære dere! De små skrittene i riktig retning er gode nyheter, selv om de er små:-). Han er sterk!
Så bra at Torill og Bente kom på besøk, håper dere får mer besøk etterhvert. Må være godt å få snakke litt "kjentfolk-prat":-).
Tenker på dere, og håper og ber om at dere snart skal få lille Nikolas i armene deres igjen, smilende og blid.
Stor "tenke-på-klæm" fra Cecilie.

Anonym sa...

Hærlig med små skritt også, så lenge de er i riktig retning!! Stå på, jeg er overbevist om at Nikolas er en tøffing!
Liv Anita.