Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

fredag 21. november 2008

Lange timer

Nok en rolig natt er over. Heldigvis har jeg klart å sove litt.Alt har vært stabilt. Infeksjonsmålene har gått ned,og de har tatt kuldeteppet av.legene er fornøyd med situasjonen.han har hadd noe ustabilitet i hjerterytmen.muligens som reaksjon på alle medikamentene. De følger med. Utover d er d ikke annet å gjøre enn å vente å se.





---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

5 kommentarer:

Anonym sa...

En riktig god helg til dere,det tegner bra for at dette skal Nikolas klare,kanskje turen i repiratoren gjør litt godt,slappe av i den lille kropen..La oss håpe det i allefall,det ble mye for han..Fint at du har fått litt søvn,det har vært mye våkenetter..

Klem fra Gunn i Tromsø

Anonym sa...

Fint at ting går bedre. Forstår at det ennå gjenstår usikkerheter. God helg til dere alle!
klem fra Ellinor

Anonym sa...

Virker som en god nyhet sålangt da og det er flott du får sove litt. Sikkert en veldig usikker tid når ting er som det er, men nå kan det se ut til at lille Nikolas kjemper seg tilbake som han alltid før har gjort. :) blir glad av å høre det.
Stå på alle sammen der nede.
Ber for ham hver kveld og håper den blir hørt. Klem fra mange mange i Nordreisa som tenke på dokker der nede.

Lula Burlesque sa...

Godt å høre at ting går en smule bedre...det er greit at det går sakte. Ta et steg av gangen, og han vil være tilbake hos dere. ;) ha troen på det. Blir sikkert godt å få Torill og Bente nedover..vil jeg tro, så dere får dere litt mental hvile iallefall.
Har ei venninne som også er på Riksen, søsteren hennes og sønnen hennes, er omtrent på samme rom som dere..visstnok. Han ligger i respirator og greier han også, og er multihandikappet. William heter han,og mamman er Thale. Hun venninnen min hadde sett dere iallefall. :) hun sender gode tanker til dere iallefall.
Og det gjør jeg også, masse... masse!!

mange mange mange mange millioner store klemmer, M.

Anonym sa...

Godt å lese at det går litt bedre, alt som er bedre er godt nytt!
Lille Nikolas ser ut til å hente uante krefter når han trenger det..selv om det går sakte fremover så går det i hvertfall riktig vei.. Vi krysser alt vi har av fingrer og tær,følger med på utviklingen og tenker på dere alle.
Varme tanker og klemmer fra Liv Anita og Steinar.