Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

lørdag 1. november 2008

Ei fin uke

Noen dager siden jeg har skrevet noe nå. Den siste uka har vært veldig fin. Nikolas har vært i godt humør og har vært skikkelig go-gutt. Bortsett fra at han var litt grinete i ettermiddag, da, og har spist litt dårlig i dag. Forhåpentligvis bedre i morgen igjen... Hadde fysioterapauten her på torsdag. Han mente Nikolas hadde gjort store fremskritt motorisk de siste to ukene siden han hadde sett ham sist. Veldig bra. Kom over en nettside for Nordmenn med Pulmonal hypertensjon. Jeg satte en meld inn på forumet deres. Syns det er interessant å høre hvordan det er å leve med denne lidelsen. Jeg lurer jo ofte på hvordan Nikolas har det. Spesielt når han får metningsfall.. Jeg regner med at det er likedan for ham som det er for voksne med lidelsen. Kanskje enda verre i og med at han ikke har så stor lungekapasitet i utgangspunktet.

1 kommentar:

Kjell Henning sa...

Heia sis. Kjempeflott å høre at det går så bra. Trur nok at den websiden kan bli en god hjelp kor du kan finne mye nyttig lesning, og kanskje litt hjertefred.
Stor klem til dokker alle fire fra oss to her.