Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 19. november 2008

Stabilt

I ettermiddag har d vært stabilt. Det er fortsatt kritisk,men d har vært mer stabilt. De vil ikke si at faren er over enda..vi må bare vente å se.. Tusen takk for alle varme tanker..---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

7 kommentarer:

Lula Burlesque sa...

men det er bedre enn tidligere..og bare det er bra... herre som jeg tenker på dere.... jeg er der med dere, i hjertet og tankene. Fortsett å være sterk!

mange gode klemmer til dere...
M.

Kjell Henning sa...

Heia sis. Det e frøktelig å måttte gå gjennom det her men vi trur bestemt guttungen klare det her. Bare vit at vi e alle med dokker.
Moira ba mæ sende de varmeste hilsna.
Masse goklæmma til dokker alle fire fra
lillebror og Jim.

Anonym sa...

Kjære lillesøster. Æ må si som Marita... herre kor æ tenke på dokker. Æ ber og æ ber om at lille Nikolas må greie dette.

Hilsen Norunn

Anonym sa...

Huff...Æ e no ikke den som e mæst religiøs, men no ber æ instendig for han lille Nikolas...Sende dokker masse varme tanka å håpe ting stabilisere sæ ordentlig no...

Stor klæm fra ho Tone

Anonym sa...

Tenker masse på dere. Dette MÅ gå bra. Det er en grusom sykdom, men vi som har den er fightere. Like tøff enten vi er 1 år eller 40+
Masse varme tanker fra Irene i Trondheim

Anonym sa...

Å kjære dere....
Det går ikke for oss å skjønne hvor grusomt det må være og se lillegutten deres med det flotte smilet ligge der og være så syk.
Jeg ber så innstendig for dere og lille Nikolas til høyere makter om at dette må gå bra for den tapre lille gutten deres.
Du er så fantastisk som klare å dele det her med så mange, men er vel en måte å bearbeide de vonde opplevelsene på.
Stå på, jeg håper og tror at dette går bra. Bruk bare tiden godt sammen, dere får nok mer tid ilag skal dere se.... :)
Varme klemma fra Ingrid

Anonym sa...

Nikolas er i alles tanker nu,og han bæres av en sterk energi,så mange mennesker av familie,venner og bekjente gir ham styrke og kjærlighet gjennom sine bønner,det håper jeg dere som nu sitter ved sykesengen også får,og takk Siv for at du lar oss få lov til å følge Nikolas på denne tunge ferden med dine klare referater fra dag til dag..Hold motet oppe..klem fra Gunn i Tromsø.