Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

lørdag 22. november 2008


Det er liksom ikke så mye nytt å fortelle. Nikolas ligger fortsatt der.. Og vi sitter å venter. Jeg vil bare ha ham som han var.Den gode latteren. Smilende og glad. Løpende etter Dina... Alt virker så håpløst.Han ligger bare der. Når han forsøker å røre på seg så får han tårer i øyekrokene, og han strekker armene mot oss. Men vi kan ikke gjøre noe.. Bare dope ham ennå mer ned.Han strever med blodtrykket og med hjerterytmen. Alt er for lavt. Det plinger og hyler i alarmer. For hver gang alarmene går kjenner jeg at bena blir tyngere og det knyter seg i magen. Jeg venter bare på slutten. Jeg klarer ikke sitte ved sengen hans så lenge. Kjenner at jeg vil rømme derfra og late som om at alt er fint. Er så sliten. Det nytter ikke å sove. Det nytter ikke å gå ut. Vet ikke helt hvor lenge jeg holder det ut. Jeg savner ham så, og det føles som jeg aldri mer skal få ham tilbake.

6 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Hei babysis. Det e ikke lett for dokker det her, bare å se han ligge og streve uten å kunne gjøre noe. Og med lite søvn på toppen av alt gjør det bare enda hardere. Håpe bare så inderlig det e hjelp at Torill og Bente e der.
Vi tenke på dokker hele tida og skulle bare ønske vi kunne overføre styrke til dokker. Moira ber mæ sende de varmeste hilsna til dokker.
Masse klemmer til dokker fra lillebror og Jim.

Anonym sa...

Hei, Siv Elin, jeg har følt med deg i lang tid nå. og spesielt under sykehusoppholdet nå. Vi ber om at dere må finne styrke i dagene som kommer. Be også om at Nikolas må få bli frisk. Hilsn Kitty (søster til Ingvart)

Anonym sa...

Dere sliter nå,situasjonen er vond og vanskelig,å se ham ligge der,alle de uvante lydene,bare det er slitsomt,men viktig..likevel,jeg forstår hvordan det føles,har selv stått overfor en av mine kjære engang og ventet,det føles så håplaust..særlig når det gjelder ett lite barn,ny i verden.Jeg tenker på dere og kan bare i en bønn be for ham,og for dere..at dere skal få styrke og mot i denne vanskelige tiden..
klem fra Gunn i Tromsø

Anonym sa...

Huff...vet liksom ikke ka æ skal si anna en at æ beundre styrken din og at æ føle så inderlig med dokker i den hær vanskelige tia..Æ håpe å ber om at han skal komme sæ snart så dokker alle kan slappe litt av å komme sæ ætter den hær vanskelige tia..

Tænke på dokker hver dag!

Stor klem fra ho Tone

Anonym sa...

Vil bare si at vi tenke på dokker-
Går ikke ann å forestille seg hvordan dokker har det uten å ha opplevd det selv.

Varme hilsner fra Lasse og Wenche

Anonym sa...

Hei Siv ELin..
Vi e her inne og følger med dokker hver dag..håper i lag med dokker at alt skal bli bra igjen. Sender dokker mange varme tanker i en tung og vanskelig tid, kanskje det kan være med på å gi dokker litt mer styrke.. Skjønner godt at dokker e sliten nu, og mangel på søvn gjør nok heller ikke dagan enklere. Verden er så ufattelig urettferdig.. Vit at vi e mange som tenker på dokker alle, sku bare ønske vi kunne gjort så mye mere.
Varme klæmma fra Liv Anita og Steinar.