Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

onsdag 19. november 2008

Kritisk

Nikolas har d dårlig nå. D er veldig kritisk. I natt hadde han full hjertestans to ganger. Heldigvis fikk de ham i gang igjen.men uten adrenalin blir han dårlig igjen.han hadde et tilfelle i morrest og.nå tar vi en time om gangen.jim er på tur ned..



---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

8 kommentarer:

Anonym sa...

kjære dere,jeg føler med dere i kampen om Nikolas liv,dere har vært så tappre,ord blir bare fattige,håpet må vi beholde,jeg ber for lille Nikolas,og for dere at dere at dere skal få styrke videre nu..vær sterke.

Klem fra Gunn i Tromsø

Anonym sa...

Jeg vet ikke annet å si enn at jeg føler med dere og jeg håper så inderlig at Nikolas klarer seg...

Hall

Anonym sa...

Kjære alle dere. Jeg vil bare si at jeg tenker på Nikolas ofte, og han er i mine bønner. Jeg håper så inderlig at han vil klare seg gjennom dette. Dere er så tapre alle sammen!
Varme klemmer fra Ester A.

Anonym sa...

Kjære Siv Elin
Jeg føler veldig med deg, John og storebror. Måtte dere få styrke og at det går bra.

Hilsen Johanne på Halti

Anonym sa...

Kjære dere tre; Siv, John og Jim. Føler med dere og tenker på dere hele tiden. Måtte den tapre lille gutten deres vinne også denne kampen, ber sammen med alle andre om at dette går bra. Deres styrke og tapperhet, sammen med alt det andre, gjør meg rørt....
Klæm fra Cecilie

Anonym sa...

Tenker på dere. Håper Nikolas klarer seg. Klem til dere alle. fra Siw Enoksen.H.

Anonym sa...

Venter spent på ny rapport. Og tenker på dere. Ha det så bra som dere kan ha det!

fra Ellinor Hagan

Elisabeth FS sa...

Kjære Siv Elin! Tenker på dæ og det du går igjennom nu.. Håper Nikolas blir bedre snart, virker som han tross alt e en sterk kar. Har flere gang vært inne på sia di,og tankan du har delt med oss rører mæ veldig. Du e utrolig tapper!

Stor klæm fra Elisabeth