Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 20. november 2008

Å vente på trygg grunn.

D har vært ganske stabilt de siste timene. Men ennå er d et stykke igjen før han er trygg.nikolas har sannsynligvis blodforgiftning og lungebetennelse.det er i forbindelse med blodforgiftnimgen en stor fare for organsvikt,selv etter at en ser at antibiotikaen virker.legen sa at de kunne få kontroll på bakteriene,men de kunne ikke gjøre noe med hvordan kroppen taklet bakterieangrepet. D må vi bare vente å se og håpe at flaksen er på nikolas side-som en sykepleier sa. D er vanskelig, dette. Så hardt å sette sin lit til flaks. D gir liksom ikke rare oddsn... Leter hele tiden etter fastere grunn,men d føles som å rase ned en foss uten noen form for sikring.. Og se ham ligge der og ikke kunne holde ham. Og gå fra ham om kvelden når alt jeg vil er å ligge inntil han.. Og ikke vite om han er her mer før jeg rekker meg til ham om natta... Alt jeg ønsker er at en eller annen i grønne eller hvite klær skal komme å si at nå vil d bli bra...jeg er så sliten og lei meg for at jeg har påført nikolas alt dette..



---- 
Sendt fra en
Sony Ericsson-
mobiltelefon

11 kommentarer:

Anonym sa...

kjære Siv,du har ikke gjort noe galt mot Nikolas,dette her var jo ett forsøk på å bedre livskvaliteten hans,snille deg,men jeg skjønner morsfølelsene er revet i tusen retninger,dere er hardt presset nå hele familien..å se Nikolas ligge der,ikke få holde ham..det tar på,men tru meg,han føler nok deres kjærlighet og varme,han vet mamma sitter ved siden av ham og passer på ham.
Vær strek selv om det er vanskelig..Alle ber for han..
Klem fra Gunn i Tromsø

Anonym sa...

Det er så usigelig vondt å se ham ligge der. Vi vil jo ha ham opp, frisk og smilende. Jeg føler jo også litt skyldfølelse. Det var vel kanskje da du kom i kontakt med oss på forumet at snøballen begynte å rulle. Men alle ville vi jo ham det beste. Og legene tok avgjørelsen på at dette nok ville være det beste du kunne gjøre for ham. Kommer han seg over denne kneika, vil de forhåpentligvis også ha rett. Du har gjort det beste du kunne som mor for ham, og vi håper alle så inderlig, indelig mye at han blir bra igjen...

Varme tanker fra Hall

Kjell Henning sa...

Kjære lillesøster, du må ALDRI bebreide dæ sjøl. Det her e en behandling med mulighet for å forbedre hans tilstand og du vet jo sjøl korsen det var hjemme med store komplikasjona. Dokker kunne ikke gjort no annet. Det her skal gå bra.
Føle frøktelig mye med dokker og skulle ønske vi kunne vært der.
Masse klem fra lillebror og Jim.

Anonym sa...

Kjære Siv Elin. Jeg støtter meg til alt det de andre skriver her, du MÅ IKKE bebreide deg selv. Han er en tapper fighter, dette klarer han! Vi håper og ber for han...føler med dere i denne vonde tiden.
Klæm fra Cecilie.

Trude sa...

Dåkker e tapper,,,, alle sammen. Tenke masse masse på dåkker. Nicolas har ei fantastisk mamma i dæ Siv Elin og du gjør alt som kan gjøres for at han ska få det bedre. Håper lillemann blir sterkere. Klem trude

Teddybear sa...

Though I can't speak the language, pictures tell a thousand words. I heart goes out to you Siv and Nikolas.

When my son was 1, he also got a blood infection - he had to have 2 total body blood transfusions to make him well.

I am praying for a miracle for Nikolas he is also on my prayer list for others to pray. Deb from PHA.

Anonym sa...

Kjære Siv Elin. Æ e ikkje så flink me ord. Men det finnes vel ikkje ord, som e go nok no. Men du må ikkje tvile på at du e ei go mor. Du har gjort d som vi alle mødre ville gjort. Du har gjort d du mente va d riktige for Nikolas. Klem fra Siw E H.

Lula Burlesque sa...

kjære dæ... ikke tvil på den du e, den gode mora du e, den flotte personen du e... alt du gjør e for han, og for hans beste... Aldri trekk det i tvil! Du e den du e, og du e en mor, som går til helvete og tilbake- som enhver mor ville gjort.
Det rive i mæ å se han sånn, og æ skjønne det gjør det hos dåkker.. dåkker e så sterk så sterk. Tilsammen e dåkker den grunnen han skal kunne gynge på, og så hvile på tilslutt. Vær sterke nu....
Æ e med dåkker i hjertet hele veien!
mange mange klemma til dåkker alle, M.

Trine Stenersen sa...

Kjære Siv, John og Jim.Ikke gi opp håpet no, han e så sterk, og dok e så sterk for han...Tenke på dok, og ber alle makter om hjelp.

Anonym sa...

Det gjør så vondt å se han ligge sånn, men samtidig e det ikke tvil i min sjel om at dokker har gjort det riktige. Dokker går gjennom alle foreldra sitt aller verste mareritt og fortsatt står dokker oppreist. Trur nikolas hente mye styrke og livskraft fra foreldran sine, og at han vil klare det her også.
mona

Hildemor sa...

..ka va nu alternativet for Nikolas? Hjemme va dåkker alene m hele d enorme ansvaret for livet hannes.Nu har dåkker løfta ansvaret over på de som gjør alt de kan for å få Nikolas opp på fotan igjen.D e å være kloke,gode foreldre,d.D e nu d virkelig gjelder,stå han av nu! Dåkker har gjort d dåkker kan for at livet skal gå videre for den lille fine gutten dåkkers.Veldig mange godeholderundtklemma fra mæ...