Ny layout, samme blogg

Ja, du er kommet rett. Nikolas my angel er atter igjen blitt til Hansenhuset. Velkommen inn. Håper du føler deg som hjemme...

torsdag 13. november 2008

...er like langt

Puh. Ja- nå fikk vi sannelig kontrabeskjed. Det blir kateterisering, operasjon av venekateter og CP på tirsdag alikavel. Så da blir vi ikke å dra hjem i morgen som planlagt. Dr Holstrøm mente det var for galt å sende oss fram og tilbake, så de hadde gjort nok et forsøk på å få det til, og da fant de visst ut at det var mulig allikavel. Forsåvidt like greit, sånn sett. Men det blir mye omstillinger fra det ene til det andre, og beskjeder hit og dit og frem og tilbake. Får håpe de ikke ombestemmer seg igjen, da. Blir noen trøtte dager her i helga å gå å vente på at ting skal skje. Ikke så mye å ta seg til.. Skal se om vi kan få oss hver vår tur inn til byen iløpet av disse dagen, da. Få lufta toppen litt.. Har en tøff uke foran oss..

4 kommentarer:

Kjell Henning sa...

Hei sis. Det går nok helt fint. Sykehus e no ikke akkurat lagt opp for pasienta som vente så det bare å gjøre det beste ut av det. Var der sjøl en gang i 14 daga og venta på å bli operert og blei sent hjem med beskjed om å kommw tilbake om et halvt år. Det var da dæm skulle stoppe veksten på høyre foten min. Det var da æ starta å røyke, he he. IKKE et eksempel til etterfølgelse. Bare nok et eks på ka som kan skje skje når man e på sykehus, huff, huff.
E no i allefall godt at dæm ser ut til å fiine plass så dokker får kommet videre. Håpe dokker får kommet dokker litt ut og lufta dokker. Såg ut som Nikolas mora sæ stort i den bilen.
Tenke masse på dokker.
Mnage store klæmma fra oss to her i Skottland og hils Jim masse fra oss som e Home alone.

Lula Burlesque sa...

det går nok helt fint det der.. les en bok, hør på musikk, gå ut litt.. så går dagan litt fortere. Gutten kreve jo sitt åsså.. så det her går nok unna. Og sykehus e nu liksom sykehus..haha,kanskje dåkker kan drive sånn kjendis-spotting.. altså se etter kjendisa.. og hvis dåkker ser nån, så må dåkker tipse Se&hør.. hahaha!!! Det e mat for mons!:))
Nikolas kose sæ vel, med masse oppmerksomhet, og nye leka der.. så det går nok fint fint.
Og Jim, home alone, wææ.. hehe...har sett filmen.. hahaha.. neida.. han e vel hos Carina? Så det går nok åsså heeeelt fint.
Får dåkker bare få dagan til å gå, og hils så masse.
Klem på klem til dåkker alle.. mange gang. Fra M.

Anonym sa...

heia alle tre
Følger og føler med dere. Jeg er mektig imponert over det pågangsmotet dere viser. Er jo ikke noen enkelsituasjon i det hele tatt. Håper og tror at det går bra. Legene gjør nå sjelden noe som de ikke er sikker på. Det er jo likevel deres jobb å informere både om tenkelige og utenkelige situasjoner. Lykke til
mvh Torbjørn Ev

Anonym sa...

Hei.
Lykke til på tirsdag.
Tenker på dere alle.
Klem Linda